سفارش تبلیغ
صبا ویژن

درب و پنجره و حفاظ ساختمان

صنعت ساختمان موتور حرکت اقتصاد کشور

 نقش مسکن و ساختمان در حوزه اقتصاد و تجارت بر هیچ کس پوشیده نیست،  از آن جایی که ایران از رشد جمعیتی بالایی برخوردار است، باید به صنعت ساختمان سازی توجه شود تا در آینده با مشکلات جدی روبه رو نشویم.

تولید کنندگان و انبوه سازان ساختمان، این صنعت را به عنوان موتور متحرک اقتصاد کشور میدانند و با توجه به برخورداری از 35 درصد گردش نقدینگی و بالای 20 درصد اشتغال در حوزه مستقیم صنعت ساختمان، این صنعت می تواند یکی از عوامل رونق اقتصاد کشور در این دوران رکود باشد.

 توجه به بخش ساختمان، توجه به پایداری و احداث ساختمان های مقاوم در کشور است، وجود کانون انبوه سازان و به طبع آن 31 انجمن در این صنعت سبب شده، چهره شهرهای کشور را دگرگون سازد و هم در تولید مسکن امن برای همه اقشار نقش بسزایی داشته باشند.

 امروز براساس اصل 31 قانون اساسی، دولت موظف است برای شهروندان مسکن امن تهیه کند. ضمن این که براساس قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن، باید زمین، تسهیلات و معافیت های لازم در حوزه مسکن ارایه شود.

توجه تلاشگران صنعت ساختمان، به بازارهای فرامرزی

بازار عراق یک بازار قابل وصول است و آشنایی با آن می تواند در مسیر حرکت شغلی فعالان ساختمانی مفید واقع شود.

 براساس بودجه سال 94 ، محدودیت های تحقق بودجه های عمرانی دولت در سال آینده بسیار جدی است.

باتوجه به کاهش 5 درصدی بودجه سال 94 فرصت کار در داخل کشور در حوزه خدمات فنی و مهندسی و عمرانی بدون تردید رو به کاهش است و به عبارتی ظرفیت ها خالی فعالان صنعتی رو به افزایش. به همین جهت باید به دنبال بازار کار جدیدباشیم. از این رو یکی از راه های بازار گشایی نگاه به بازار فرامرزی است.

 با توجه به کاهش قیمت نفت، اقتصاد مقاومتی، کاهش بودجه های عمرانی و عدم تحقق بودجه عمرانی دلایلی است برای ورود به بازار صادرات. از طرفی کشور عراق به جهت شرایطی که دارد فرصتی مناسب برای فعالان صنعتی ایران است.

کشور نیاز به مسکن ندارد، نیار به نوسازی دارد

برای حضوردر عرصه صنعت ساختمان همچون صنایع دیگر باید ادبیات و الفبای آن را فراگرفت. باید با مفاهیم کلمه هایی همچون بهره وری، نیاز سنجی و نیاز ،کارافرینی و اشتغال آشنا شویم.

بر اساس آمار و اطلاعات موجود، جامعه امروز در بحث ساختمان سازی کمبودی ندارد. چراکه بر اساس امار تعداد خانوار کشور از تعداد مسکن ساخته شده در سطح کشور کمتر است.

 آنچه امروز در حوزه ساختمان سازی مطرح است و باتوجه به زلزله خیز بودن کشور و شهر تهران باید جدی گرفته شود،بحث بهسازی و نوسازی ساختمان است.

بی شک توجه به این دو مقوله در رشد صنعت ساختمان کشور موثر است.

در این امر اشکالاتی وجود دارد که مدیریت صحیح را می طلبد و نیازمند تسهیلاتی است تا اجاره نشینان و کسانی که تشکیل زندگی م یدهند دغدغه مسکن نداشته باشند. برای حل این مشکل باید از طریق صندوق مهر امام رضا)ع( و دیگر مراجع قانونی رابطه ای دوطرفه بین سرمایه گذاران و متقاضیان مسکن ایجاد کرد.

برای ساخت با کیفیت مسکن، باید آموزش های لازم به کارگران ساختمان داده شود و مهارت آن ها را ارتقا داد.

 

صادرات، راه حل شکستن رکود مسکن

 بی شک یکی از راهکارهای عبور از رکود و شرایط حاضر برای فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران بخش صنعت ساختمان علاوه بر توجه به بازار داخلی، ایجاد بازارهای صادراتی است. به همین جهت به تولیدکنندگان و سرمایه گذارن بخش مسکن توصیه میکنیم، بخش صادرات و هدف گیری صادراتی کالای تولیدی خود را در نظر داشته باشند.

 کشور ایران در چند سال گذشته بین 8 تا 10 میلیون تن صادرات سیمان به عراق داشته است. ضمن این که ایران محصولات دیگری همچون کاشی، سرامیک، آجر و دیگر مصالح ساختمانی را به عراق صادر می کند. صادرات بالای محصولات ایرانی به عراق سبب شده تا بسیاری از تولیدکنندگان 80 درصد محصولاتشان را باتوجه به بازارعراق تولید کنند.

 برای سهولت کار در حوزه تجاری،صنعتی و معدنی عراق با این کشور چند اسناد راهبردی به امضا رسانیده ایم تا راهگشایی باشد برای صادرات به این کشور.

حضور صنعتی ایران در جام جهانی قطر

بی شک حضور تولیدکنندگان ایرانی و فعالان ساختمانی در بازار قطر می تواند جنبه برند سازی داشته باشد. به همین جهت باید ایده هایمان را پرورش دهیم و حضور به موقع و متعهدانه داشته باشیم. کنترل افزایش دما در حین اجرای کرگیری اهمیت بالایی دارد. کارشناسان خدمات کرگیری بتن برای کنترل افزایش دما معمولا از آب استفاده می کنند. به هنگام استفاده از آب جهت کنترل افزایش دما در حین اجرای عملیات باید گرد و غبار ناشی از حرکت مته نیز کنترل شود.

80 درصد صنایع کشور به صنعت ساختمان بستگی دارد

 صنعت ساختمان صنعتی است که 80 درصد صنایع دیگر کشور به آن وابسته است. در واقع شرط بهبود شرایط اقتصادی کشور به صنعت ساختمان وابسته است. از این رو باید مشکلات انبوه سازن و فعالان ساختمانی را حل کرد.

 مگر سیاست گذاری بخش مسکن با بخش خصوصی است که در اخبار عامل نابسامانی و رکود مسکن، بخش خصوصی میدانند.

 در شرایط رکود دولت باید برای بهبود اقتصادی و کاشت تولید مسکن شرایط را فراهم کند چگونه وقتی شرایط مهیا نیست به تولید کننده می گویم بازار صادراتی خود را قوت ببخشد.

 ما در بخش مسکن با چال شهایی روبه رو هستیم که به نظز من بالغ بر 90 درصد آنچالش هایی است که دولت در آن تاثیر گذار است. وقتی دولت جلوی منابع بانکی را گرفته و تزریق منابع بانکی به بخش خصوصی در حوزه صنعت ساختمان اتفاق نمی افتد، صنعت ساختمان چگونه باید رشد پیدا کند.

قاسمی در ادامه با تاکید بر این که اساس فعالیت یک انبوه ساز تولید و عرضه محصول خود است، اظهار داشت در شرایطی که بازار برای استفاده از فن آوری های روز دنیا برای شرکت تولی دکننده مسدود است چگونه می توان با این شرایط به تولید  کننده پیشنهاد کنیم که به فکر صادرات باشد.

به گفته وی یکی از چالش های بزرگ تجاری و اقتصادی بخش صنعت ساختمان، عدم وجود تسهیلات بانکی ارزان قیمت و قابل وصول است.

دولت باید به دنبال تولید کننده باشد و نباید به بخش خصوصی بگوید شما چه سوال و چالشی دارید و من چهکاری می توانم انجام دهم، بلکه بخش خصوصی باید نیاز های مسکن را به دولت تکلیف کند.وی در پایان به تشریح بخشی از فعالیت ها و دستاوردهای دفتر راهبردی تجاری ایران و ترکیه پرداخت.

 

 https://esfahan-niaz.ir/